Casa Feliz

VILLA met PRIVEZWEMBAD in Andalusië

Onze vakantievilla staat in een kleine urbanisatie, is volledig ingericht voor 6 personen en heeft een privézwembad. De villa is gelegen in het dorpje Limaria dat deel uitmaakt van de gemeente Arboleas.
Onze villa heeft een ommuurd perceel (850 m2) met privé zwembad van 8 x 4 meter en een prachtig zicht op de bergen. Je kan er heerlijk vertoeven op meerdere terrassen en heb je behoefte aan een beetje schaduw, dan heb je een ruime casita met alle comfort en bovendien eveneens met zicht op het zwembad en de imposante natuur.
De villa ligt zeer beschut in de plooien van de bergen. De winters zijn hier zacht en met slechts een beetje zon is het hier al aangenaam. Privacy is optimaal in de kleine urbanisatie met alleen bestemmingsverkeer. Op ca. 10 minuten vindt u alle voorzieningen in Albox die u tijdens een vakantie nodig heeft, zoals winkels, cafés, restaurants. Vanuit Limaria zijn er vele mogelijkheden om uitstapjes te maken, activiteiten te ondernemen, een stranddag in te plannen of cultuursteden als Granada te bezoeken. Ondanks het aangename weer ‘s winters kunt u vanaf november tot april skiën in het skigebied Sierra Nevada op ca. 1,5 uur rijden.

Details

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *